Faktor 50, djupdyk och monster älgen

Idag har vi fått inhandla långärmade solskyddströjor på Lanta Diver i Saladan. Trots solskyddsfaktor 50 och insmörjning flera gånger om dagen så har båda bränt sig på underarmarna.

Igår tog vi en sväng till Time for lime som ligger längst ner på stranden, ca 2 km promenad från oss. Vi var där och åt några gånger förra året och då var maten top notch. Då kunde man beställa vanliga rätter som t ex en helt grym phad thai. Nu hade den menyn ersatts av en 6 rätters provsmakningsmeny. Middagen började hyfsat men utvecklades mot slutet till det kanske mest smaklösa vi ätit. Årets djupdyk tyvärr.

På vägen hem hamnade jag och Oskar lite efter Pillan och Max pga Oskar glömt två pinnar utanför restaurangen. Då fick Pillan avnjuta lite historier om Max och hans vardag. Hans verklighet verkar bestå av filmer han sett, fantasier och saker han har hört och upplevt. Inga bekymmer där… Här är ett litet utdrag ur en av hans historier som han berättat helt seriöst.

Pappaaaa…, Mamma… Vet duuuu… En gång när jag va ensam, dååå, då kom det en rymdraket å plockade upp mej, o då frågade jag va dom hetteee, å då sa dom Bajskorv Fissnopp, å så frågade dom vad ja hetteeee, å då då sa ja Max Christer men inte Linuuus. Sen fråga dom vad jag hade för tröja, å då sa ja monkey kong, å då fråga dom vad jag hade för byxer å då sa ja monster älgen. Å så fick ja ta på mej bälteeet.

Osv, osv…

I dag har vi också försökt att få tag på resorten på Koh Jum som vi ska åka till men vi har inte lyckats med mail eller telefon. Det får nog bli att vi åker dit och tar något på plats.

, ,

One Response to Faktor 50, djupdyk och monster älgen

 1. Jennie mars 15, 2010 at 11:37 #

  Haaaaaaaaaaaaa…
  Underbara barn ni har….

  Sådan far/mor sådana barn….

  Say no more…..

  [Reply]

Kommentera