Kaskadspyor och vildkatter

Ingen av oss har haft några problem med magen, tills nu (inte ens Christer.  Jo förresten han fick springa lite på toa efter att ha testat något från menyn där maträtten börjar på ”spicy”. Det gjorde jag med. Gör inte det… ingen bra idé, käften var som ett öppet sår). Men natten till idag så lade Oskar några kaskadspyor i sin säng följt av lite lätt diarré. Inte mycket sömn för mig och Pillan, Max märkte ingenting och sov som en gris. Oskar blev bra igen så fort han spytt/bajsat klart.

Mormor Anette trodde nog att det skulle vara mindre katter här än på alla övriga ställen i världen, men så var inte fallet. Det smyger omkring katter överallt och Anette har nerverna utanför kroppen och längtar antagligen hem. Men hon får härdas. Det smyger omkring katter vid massageståndet (kan man säga så? :) ) där Anette planerar att få sig lite ryggmassage. Vi har inte berättat det för henne.

Budda ville ha kort på Esters katter, men de var som bortblåsta när jag och Oskar skulle ta kort på någon av dem. I stället (kanske bättre…) så skrämde jag upp Ester lite och förevigade henne med  nerverna utanpå kroppen. Hoppas det duger… :)

 /Martin

, , , , , ,

6 Responses to Kaskadspyor och vildkatter

 1. Barbro o Lasse februari 13, 2009 at 16:54 #

  Det var inte roligt med kaskadspyor. Hoppas att ni kryat på er allihop. Fast kattskräck är svårt att bota har jag hört.
  Vi har precis hämtat Sofia på förskolan. Mysigt att få en stor go kram. Senast vi sågs var ju på julafton. Hennes föräldrar har inte kommit ännu. Nu måste vi gå och leka i hennes rum.
  Sofia hälsar till Oskar o Max.
  Kram Barbro o Lasse

  [Reply]

 2. Micke februari 13, 2009 at 18:31 #

  Fan va gött ni har det.
  Martin hur gick det med ryggen efter att du legat på en turtle ??
  Kramis till er alla

  [Reply]

 3. Jessie februari 13, 2009 at 21:17 #

  Gud vad roligt att få läsa om era upplevelser. Men man blir ju grymt sugen på att resa själv. Fantastiskt härliga bilder på er, framför allt det på Martin när han ligger i vattnet :) Ni får hälsa Christer och Annette så gott. Givetvis även till Oscar och Max. Forsätt njut av er resa.. Kramar i massor!

  [Reply]

 4. Fredde & Ulle februari 14, 2009 at 22:10 #

  Hej på er! Vad härligt det låter! Vi är inte ett dugg avundsjuka… Kom idag från Norge med en meter snö och 15 minus, inte dumt det heller;)

  Ha det gott!

  [Reply]

 5. Janen och robban februari 16, 2009 at 22:26 #

  hej! Va härligt de låter med bad och värme.. här hemma är det minusgrader och man fryser ihjäl bara man går ut!
  Hälsa ester å allan. massa karmar från sverige// jess. Robb

  [Reply]

 6. Martin februari 18, 2009 at 10:19 #

  Mattsson! Min rygg klarade sig fint, som du ser var det ingen riktig turtle :) .

  Kramis till dig med!

  [Reply]

Kommentera