Gott och blandat

Eftersom dagarna ofta har en tendens att bli likadana så kommer här ett sammandrag av vad vi har gjort. En blandning av allt möjligt som vi har gjort och som innefattar sol, bad, öl, drinkar, tuc-tuc, bilflak, glass, värme, räkor, kyckling, mygg, myggmedel, röd curry osv.

Vi har bl a tagit en tur till en restaurang som heter Same Same But Different och som ligger på Kantiang Bay på södra delen av Koh Lanta. Kanonkäk, men tyvärr med bara en engelsktalande i personalen vilket i kombination att Thailändare ofta inte vill erkänna att de inte förstår gjorde att man fick vänta och vänta, men vem har en tid att passa här? Grym mat i alla fall! På flaket hem så stämde vi upp i falsk julsång och lite andra gobitar från 50-talets Olofstorp.

En liten sväng till Old Town har vi också gjort. Inte mycket att se där, men de har det godaste hamburgare jag har ätit hittills i mitt liv på Mango i Old Town. Kan vara bra att veta.

Vidare tog vi i går en tur till Relax Bay som är en liten vik precis nedanför Long Beach. Där var det otroligt skönt. Lite snorkling, mango-mojitos, gött käk osv. Som vanligt med andra ord.

Oskar missar ju lite läxa som han måste ta igen här nere, vilket vi försöker hitta tid för honom mellan allt bad, glassätning och shakedrickning. Han sköter sig exemplariskt, i fall fröken läser detta…

Vädret har ju varit lite halvdant, men de sista dagarna har det varit KANON! Hoppas att det håller i sig. Och gör det inte det, så är det ok det med. Här är det skönt även om det regnar en timme och är molningt. Det växlar fort och skurarna varar oftast inte länge.

Jag har också lärt mig att thai spicy här på resorten och thai spicy uppe gatan på ett hak med rosa plaststolar inte är samma sak. FY FAN det var det starkaste jag har ätit. Här på resorten är det starkt, men man känner smaken vilket alltid är kul (om det är gott, vilket det är!!), men på stället med de rosa plaststolarna kände jag bara hur svetten sprutade och att tungan sved och svullnade upp. Men det var en upplevelse även det…

I morgon blir det Koh Rok och snorkling.

, , , , , , , ,

3 Responses to Gott och blandat

 1. Fassan december 29, 2012 at 16:31 #

  Ni har det allt bra gôtt ni! Prexis som det skall vara! Inte utan att man längtar tillbaka…
  Här är +7 gr, grått, disigt… inte så kul!

  Tack för alla suveräna bilder!

  Nu längtar jag efter att få hämta er på Landvetter! Men det gör kanske inte ni…

  Mossan är o passar Elliot, hon hälsar säkert!

  Kram

  [Reply]

 2. Barbro december 29, 2012 at 19:18 #

  Gott att se att ni har det bra. Speciellt gott är det att Emelie är pigg igen.
  Här är det regn, blåsigt, +6,3 grader och blåsigt. Så …… Ta vara på de kommande dagarna.

  Gott Nytt År på er allihopa.
  Kram Barbro och en vrålförkyld Lasse

  [Reply]

  Martin Reply:

  Det har varit några kanondagar, men nu har vi precis vaknat till regn. Tror att det ska var lite sådär med vädret tills vi åker hem. Vi åker antagligen till Ao Nang en dag tidigare på nyårsdagen så vi hinner med en heldag på Railay också. Hälsa fassan att han får krya på sig.

  [Reply]

Kommentera