Barhäng och massage

Ytterligare lite gott och blandat, lite bilder från någon regnig eftermiddag då vi lite större samlades vid baren och tog några drinkar medan barnen fick massage 10 meter bort. Oskar och Max tyckte att det var grymt, medan Hanna, som kom för att titta på Oskar och Max, blev uppburen av massagegubben och knådad hon med. Fast med lite skräck i ögonen. Hon sa inget då, men sedan visade det sig att hon var lite rädd för ”den gamla farbrorn”, vilket alla sedan plockade upp och använde som hot: Så får man inte göra, då kommer gamla farbrorn… Detta missbrukades dock lite och tappade ganska snabbt effekt. Även Emelie fick sig en liten genomkörare.

Bilderna från eldshowen är från dagen före nyårsafton, då några thai-killar repade (tror jag) inför nyårsafton.

 

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera