Klart

Äntligen, nu är det färdig packat. Men ibland undrar jag vad vi gör. Varför tar det sån tid??? Kanske inte så konstigt med tanke på att jag måste städa och tvätta samtidigt som vi packar :) Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men nästan. Efter provpackningen häromdan såg det ut som om vi skulle klara oss med bara en ryggsäck, men idag insåg vi att det inte gick. Så det blev en liten väska till. (Kerstin, jag vet att du ler när du läser detta)

Barnen ligger nu och sover gott och Martin och jag skall ta oss ett glas rött och sätta oss en stund och varva ner. Imorgon skall vi upp tidigt men vi får hoppas att vi kan sova en stund i alla fall. Mina nerver är just nu utanpå kroppen men jag lugnar väl ner mig när vi väl är på väg.

7 Responses to Klart

 1. Carlos februari 5, 2009 at 23:55 #

  Oj oj! Är det dags för äventyret nu? Jag avundas er och jag ska följa ert äventyr. Ha det gött!

  Hälsningar

  Caccos

  [Reply]

 2. Jessie februari 6, 2009 at 07:54 #

  Hej
  Vad kul det ska bli att följa er här! Hoppas ni uppdaterar oss ofta :) Ha nu en jättehärlig resa. Hoppas ni får uppleva mycket och njuuuut. Ni är ju ändå borta från Sverige dom tristaste månaderna på året….. Kram på er!!

  [Reply]

 3. Barbro o Lasse februari 7, 2009 at 05:47 #

  Hej!
  Vilken fin sida ni har. Made by Martin?
  Vaknade tidigt och tänkte att nu är ni nog framme på Railey Beach. Glömde fråga när ni skulle landa på Krabi flygplats. Hoppas att resan gått bra speciellt för de små godingarna. Det är ju en lång resa med byten och väntetider. Men väntar man på något gott så ……..
  Lasse sover fortfarande. Jag ska till Ullared med ett par arbetskamrater.
  Det är tomt efter er. Bara Niklas, Lasse och jag kvar i stan. De andra tre är ju en bit bort men vi ska ju träffa dem under nästa helg. Härligt!
  När jag tänker Railey så ser jag Pranang Cave Beach framför mig som om det var igår. Tre år sedan snart. Dessa vackra kalkstensklippor som ibland ser ut som om de ska gå av nertill och ibland ser de ut som om de är rinnande. Speciellt den klippa som är till vänster på Pranang stranden. Den är ”rinnande” och orange.
  Ha det gott, var rädda om er och kramar tell er alla sex.
  Barbro och Lasse hälsar förstås

  [Reply]

 4. Carina februari 8, 2009 at 11:48 #

  Har allt gått bra so far? Resan? Undrar nyfiken

  [Reply]

 5. Cia februari 10, 2009 at 13:16 #

  Så härligt!
  Underbart det låter att tilbringa två månader i Thailand! Klart läckert. Ser fram emot att läsa om era äventyr, om så bara hur många sandslott ni byggt den dagen eller geckos ni räknar till under kvällen…Kackerlackorna KAN vara kryp att lära sig uppskatta och …äh…Minns en som jag blev bekant med i Krabi…

  Tänk, ni är inte så långt ifrå oss! Häftigt liksom.
  Ha det riktigt underbart, skriver säkert en kommentar emellanåt…
  Kram
  Cia

  [Reply]

 6. Emil februari 10, 2009 at 22:02 #

  Jag gissar att det är Pillan som riggat denna sajt, eftersom det är hon som e´ hackern i familjen.
  Jag är grymt avis på er… fan Thailand. Själv kommer jag och familjen inte längre än till Mölndal :-) Här i Götet är klockan 22 och 2 plusgrader.

  [Reply]

 7. Mikael februari 12, 2009 at 07:35 #

  Strålande ! Vad skönt för er hoppas det fortsätter så . Jag blir ju avis på er men jag får ta igen det senare .
  Martin kan du meila mig till jobbet om hur jag ska meddela dig ngn annan meil kanske ?? Kramis Micke

  [Reply]

Kommentera