Koh Jum nästa…

I morgon bitti beger vi oss till Koh Jum som ligger ca 45 minuters båtfärd härifrån. Vi åker med två familjer från Sundsvall, Kohtola och Berglund. Vi har inte lyckats att få tag på resorten som vi tänkt att bo på ännu, så det är en liten chanstagning. Men det ska nog inte vara några problem. Tanken är att vi ska stanna två nätter, så vi återkommer med lite rapporter därifrån om några dagar.

Så, vad har hänt i dag?

Inte mycket. Oskar skadade foten lägligt nog på en snäcka när vi försökte få honom att våga bada i havet. Jag fick bära honom till bungalowen för omplåstring. Det är bara poolen som gäller för honom. Det är tydligen ont  om poolar på Koh Jum, så det kan bli nyttigt för honom.

Och, inte minst! Pillan har lyckats tygla sitt allt större och krulligare hår med hårmousse! Gött för henne!

Vi avslutade dagen på ett riktigt bra ställe uppe vid vägen ihop med Kohtola och Berglund. Billigt och kanongött. Både jag och Pillan beställde in chicken red curry och Pillan bad om ”not spicy” men det brände fint på läpparna och svetten sprutade. Men riktigt gott var det. I förrgår beställde vi in papayasallad som är jättegott men kan vara en pina att äta. Så jag provade med ”very little spicy please”, och fan va det brände. Men, det var riktigt gott det med. Och det dödar bakterier…

One Response to Koh Jum nästa…

 1. Lasse mars 15, 2010 at 16:52 #

  Ha de´ så bra på Koh Jum, det ordnar sig säkert med inkvartering. Vi ser fram emot fina bilder därifrån.
  Stackars Oskar, detta gjorde det ju inte lättare för honom att acceptera havsbad. Trygga poolen är ju inte fel heller…
  Spännande sätt att döda bakterier! Kan ju vara gott också. Kanske nå´t för Oskars fot?
  Mossan hälsar!
  P o k till alla
  Fassan

  [Reply]

Kommentera