Lata dagar på Lanta

Idag skickar Oskar och Max (vi övriga också) ett stort Grattis till Farfar som fyller år.

Livet på Lanta är verkligen lugnt och det var ju också det här vi ville ha. Vi försöker verkligen att slappna av och bara vara men ibland är det inte så lätt. Man är ju ganska van vid att alltid ha något som måste göras. Jag vill alltid vara i planeringstagen men jag försöker verkligen att varva ner nu och inte tänka och planera så mycket bara ta dagarna som de kommer. Inte helt lätt när man alltid vill vara ett steg före…

Pratade med en annan familj som har gjort detta 4 gånger och de sa att det tar ca 4 veckor innan man kommer in i Lanta-Lunken. För här är det bara att vänja sig vid att allt tar tid.

/Pillan

, ,

4 Responses to Lata dagar på Lanta

 1. Barbro o Lasse februari 18, 2009 at 22:26 #

  Tack för födelsedagshälsningen. Härligt att få prata med Martin i telefon. Nu är det vår tur att säga ett STORT GRATTIS till Martin som fyller år den 19.e.
  Vår nedräkning pågår. Idag är det 18 dagar kvar till avresa.
  Många kramar till er alla
  Lasse o Barbro

  [Reply]

 2. Amelia februari 19, 2009 at 22:45 #

  Allt låter och ser underbart ut! Njuuuut….
  Kramar fam Junholt

  [Reply]

 3. Ann o Glenn februari 20, 2009 at 13:47 #

  Grattis Martin i efterskott, hoppas du blev firad ordentligt. Det ser helt fantastiskt ut, skulle mycket väl kunna tänka oss en resa dit. Den lilla tjejen (Emma) växer och mår bra. Glenn fortsätter åka ner till Halmstad och jobba måndag till torsdag, men det blir inte längre än fram till slutet av mars i varje fall. Är det dags för hemfärd för Anette och Christer nu?
  Kram på er
  Ann o Glenn

  [Reply]

  Martin Reply:

  Grattis Martin i efterskott, hoppas du blev firad ordentligt. Det ser helt fantastiskt ut, skulle mycket väl kunna tänka oss en resa dit. Den lilla tjejen (Emma) växer och mår bra. Glenn fortsätter åka ner till Halmstad och jobba måndag till torsdag, men det blir inte längre än fram till slutet av mars i varje fall. Är det dags för hemfärd för Anette och Christer nu?
  Kram på er
  Ann o Glenn

  Tackar så mycket! Här är helt grymt, ni skulle säkert trivas här.

  Ha det!

  /Martin

  [Reply]

Kommentera