Martins födelsedag

Den 18:e slutade med middag på Hotellets restaurang. Max hade lite feber och ville inte äta men vi övriga åt med god aptit på de nya rätterna vi provade.

Efter middagen gick Martin hem med barnen, Allan, Ester och jag själv gick till vårt lilla köpcentrum här på Lanta (typ 5 affärer). Vi skulle försöka att hitta en födelsedagspresent till Martin. Kräsen som han är var det ju uteslutet att köpa kläder till honom, så det var ingen jättelätt uppgift. Allan var på ”mycket” gott humör och skojade med allt och alla. (Ni som känner pappa vet precis vad jag menar) Han köpte sig även ett par shorts och en singeltröja men tyckte inte att man skulle pruta så mycket på kvällen, så försäljaren fick i stort sett det han ville ha.

Idag är det Martins födelsedag och imorse kom Allan och Ester in och han fick lyssna till ja må han leva, fick lite paket och lite gott att dricka.

Dagen fortsatte på det svenska caféet Gafae Aroy, där vi fick svenskt kaffe och kaviarsmörgåsar. I vanliga fall har hon även svensk ost men den var idag slut. Barnen fick även kladdkaka och kanelbullar. Max som fortfarande var lite febrig satte i sig både kladdkaka och kanelbullar med god aptit. Till lunch blev vi sugna på pizza Margaritha och beställde det vid hotellpoolen. På hotellet har de ej pizza Margaritha men istället för att säga det när vi beställde (Thailändarna vill ju aldrig neka en något) så fick vi in pizza Marinara med diverse skaldjur, bl a bläckfisk.

Jag hade tänkt att Martin skulle få sig en massage på födelsedagen men då han vid förra tillfället tyckte att han blev mer eller mindre misshandlad så avstod han ifrån det. Jag och mamma passade istället på att ta varsin Örtmassage. Det är inte helt fel att ligga och titta ut över havet och samtidigt få kroppen masserad.

Tyvärr blev det aldrig någon riktig födelsedagsmiddag för Martin. Max feber steg åter på kvällen så jag och Max stannade kvar i vår bunge.

/Pillan

, , , , ,

4 Responses to Martins födelsedag

  1. Barbro o Lasse februari 21, 2009 at 19:51 #

    Stackars Max som klämt sig. Man måste inte ta thaimassage. Det finns lindrigare varianter. Har Erika och Johan fått en liten Emma? I så fall grattis till dem.
    Stackars Ester o Allan som måste åka hem.
    Det svenska caféet Gafae Aroy är det caféet som ägs av Laila?
    Ha det fortsatt gott
    kram
    Barbro o Lasse

    [Reply]

    Martin Reply:

    Det svenska caféet Gafae Aroy är det caféet som ägs av Laila?

    Ja, det är det.

    [Reply]

  2. Niklas februari 22, 2009 at 10:47 #

    Vilka fina kort. Verkligen kul att läsa lite om hur ni har det. Ni ser ut att ha det fantastiskt. Martin, nu har jag köpt lite mer att ringa för så jag ringer vilken dag som helst… kanske rentav skall testa idag. Saknar er en massa.
    Här hemma är det förresten en massa snö. Kul, det lyser ju upp tillvaron lite. Även fast allting i transportväg tar lite längre tid. Hade ju hellre tagit ca 30grader sol, bad och ledighet men man tar vad man får i vissa lägen=). Hälsa så jättegott till alla och var rädda om er.
    Massa kramar
    Farbror N

    [Reply]

  3. Ester & Allan februari 22, 2009 at 14:40 #

    Hej på er!
    Nu har vi landat och kommit hem efter en lång resa. Sitter nu och dricker en kopp kaffe med Jennie och planerar nästa resa, då vi hoppas att Jennie och Jacob också kan följa med så vi kan åka tillsammans hela familjen.
    Massa kramar på er Allan och Ester

    [Reply]

Kommentera