Semledags

Idag har det varit lugners-coolers. Vi började dagen med frukost på resorten vilket var en positiv överraskning. Frukosten som ingick när vi bodde på Diamond Cave på Railay Beach var nog en av tidernas sämsta, så vi hade inga höga förväntningar. Men som sagt, det var helt ok.

Därefter blev det fotboll, sandfigurer och bad på beachen. Skönt men svettigt. Vid lunch kände vi oss lite stekta så därefter så gick vi till Gafae Aroy (svenska caféet) och käkade lunch med avslutande semla (kanske det ända stället i Thailand som serverar semla?). Det verkar bara vara jag som gillar semla. Vet inte vad det är för fel på Oskar, Max och Pillan (De klagar på mandelmassan. Hur kan man inte gilla mandelmassa? Men ok, det blir mer till pappa). Jag ska inte klaga på Max förresten, han är ett oprövat kort när det gäller semlor, så han ska få smaka ordentligt innan jag dömer honom…

Shit pommes frites

/Martin

, , , ,

5 Responses to Semledags

  1. Barbro o Lasse februari 22, 2009 at 21:24 #

    Wooow vilken häftig T-Rex. Semla stämmer inte med Thailand?? Niklas den ende kvarvarande sonen har varit med sina föräldrar på födelsedagsmiddag inklusive bio i form av Changeling. Den var görbra.
    Clintan är bäst.
    Kram BoL

    [Reply]

    Martin Reply:

    Semla stämmer inte med Thailand??

    Det stämmer alltid med semla. Så även i Thailand.

    [Reply]

  2. Carina februari 23, 2009 at 19:42 #

    Ha ha

    [Reply]

  3. Mangan februari 24, 2009 at 21:51 #

    Håller med fullständigt… hur kan man inte gilla semla?? har dock inte ätit någon idag….

    Min diet hindrar mig lite… har gått ner 8kg sen jul hehe

    ha det fortsatt underbart

    [Reply]

  4. Cia februari 28, 2009 at 09:32 #

    Tänk att man kan äta semlor även i Thailand! Börjar längta, skulle kanske baka…Underbart att följa ert äventyr. Saknar alla geckos, hade många i Riyadh men inga i Shanghai…(?!)

    [Reply]

Kommentera