Sofia!! Poolbilder!!

Dagarna har ju en tendens att se nästan exakt likadana ut här. Därför tänkte jag inte plåga er med att skriva om ingenting. Ok, kanske lite då. 16:e och 17: mars i kortversion:

Oskar går igenom diverse trotsperioder och växlar mellan helt grym och hur jobbig som helst. Oftast är han helt grym. Pillan verkar ha åkt på en vaxpropp i örat, kanske efter allt plaskande i vattnen vid Koh Rok. Var på apoteket och pekade på örat, sa aj-aj-aj, och köpte antibiotika för 60 baht = 15 kr. Har även fått Revaxör från snäll granne (sjuksköterska). Ligger nu och ojar sig i sängen och hoppas på snabbt tillfriskande så att hon kan återgå till att göra ingenting. Oskar hittade stor död fisk på stranden. Jag och Pillan var med på barnklubbens morgonsamling och fick se en chockad dansk pappa när han fick höra fröken och barnen sjunga Små grodorna. De har tydligen inget liknande i Danmark. Det var allt.

Lägger även upp lite poolbilder till Sofia.

/Martin

, , , , , ,

One Response to Sofia!! Poolbilder!!

  1. Ester & Allan mars 18, 2009 at 10:14 #

    Hjälpte det inte att Pillan hade med sig sitt lilla Apotek hemifrån där finns ju allt!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dagarna går fort nu är det bara 2 1/2 vecka innan ni är hemma i Svedala igen ska bli underbart att få träffa er.
    Carro och Micke ska åka till New York på en Hockeyresa åker i morgon är tillbaka nästa vecka på Onsdag lille Alex får inte följa med han ska vara några dagar hos Farmor och Farfar och några hos Mormor och Morfar.
    I kväll åker Jennie och Jacob och vi och tömmer erat förråd så ni behöver inte tänka på det när ni kommer hem.
    Ha det gått och njut bilderna säger ju allt.
    kram Mamma Pappa

    [Reply]

Kommentera