Julen i sammandrag

Årets jul tjuvstartade redan dan före dopparedan, när tomten levererade ett stort och några mindre paket. Det fanns fotspår i snön på takterassen där det verkade som tomten haltat fram. Hur han kom in genom dörren vet vi inte och ingen hörde något när vi satt och nere i köket. In kom gubben, på något sätt… I alla fall hittade Oskar och Max några paket under granen som visade sig vara spel till Nintendo Wii. Konstigt, eftersom vi inte har något sådant hemma. Efter en stund skrek Oskar att han sett ett paket till, och gissa vad det innehöll.

Kul för hela la familia!

Julafton började med julklappsletande på morgonen, sedan var det jullunch hos farmor och farfar och efter det julfirande med Pillans släkt hemma hos Budda och Bertil.

Juldan gjordes det absolut ingenting annat än spela på Wii, titta på TV och slappa.  Annandan var vi på det igen med julklappar och mat, denna gång hos farmor och farfar.

,

No comments yet.

Kommentera