Första dagen avverkad

Första hela dan på Koh Lanta är nu avverkad och det känns som om vi redan är inne i alla rutiner. Det känns som om vi bara har varit hemma i Sverige och vänt. Det är en skum men samtidigt underbar känsla.

Flygresan gick bra, men det är segt att åka så långt. Max hade en intressant konversation med en av flygvärdinnorna på planet mellan Göteborg – Stockholm.

Max: – Jag pruttar nu
Flygvärdinnan: – Aha…
Sen lägger han värdens fis och efter en stund säger han:  - Känner ni vad det luktar!

Och det kände vi…

När vi landade i Bangkok ösregnade och vi blev lite oroade. Men när vi steg av planet i Krabi sken solen och vi kände hur värmen slog emot oss, alltid lika skönt :) .

Barnen som hade varit imponerande tålmodiga under hela resan började förståligt nog under resan från flygplatsen i Krabi till resorten att tröttna på att aldrig komma fram. Oskar frågade gång på gång – När är vi FRAMME?

För er som känner till DR Lanta så bor vi nu på andra sidan poolen, lite längre in i resorten. Vi hade först tänkt att kanske byta för att bo precis vid poolen men vi känner redan nu att det är bra här.

Igår kväll blev det tuk-tuk färd in till Saladan för lite shopping av det mest nödvändiga, bla mer solskydd och myggmedel. Det blev också en Batmangubbe till Max som han har sovit bredvid och haft vid sin sida hela dan. Oskar ville hellre ha Pokemonkort som vi har spelat med, men både Martin och jag är något tvivlande till kortreglerna… Till vår besvikelse upptäckte vi att vår favoritrestaurang Old House från förra året har stängt. Men vi får hitta andra favoriter.

Efter sol och bad hela dan satte vi oss efter duschen ner på stranden för att ta en Mojito. Barnen lekte på stranden och plötsligt hör vi världens vrål – MAMMA!!! Oskar och Max var helt hysteriska och skräcken lyste i ögonen när de sprang emot oss. Först undrade vi vad som hade hänt sen såg vi att en hund kom springande efter dem. Vi önskar att vi hade haft en bild men det var kanske inte riktigt läge att ta upp kameran :) .

,

2 Responses to Första dagen avverkad

 1. Lasse mars 13, 2010 at 15:15 #

  Ååååh vad det ser härligt ut! Känslan vi hade när vi var där kommer tillbaka när vi ser bilderna.

  Mossan hälsar

  Ha de´ härligt

  Fassan

  [Reply]

 2. Jennie mars 15, 2010 at 11:34 #

  Hahaha…..
  En hund… jag blir inte förvånad…
  Kan dock se mig detta framför mig hahaha…

  Underbart å höra att ni har det gott, det är ni väl förtjänta att ha.

  Njut och ha det gott , ta gärna en mojjitoooo för oss också ….

  Stora kramar Ahrenbergsgatan

  [Reply]

Kommentera