Här igen…

Efter ca 20 timmars resa är vi nu framme och när vi väl kom fram visade det sig att… INGET har hänt sedan sist. Eller ja… Thailändarna har jobbat vidare med att göra nya vägar på Koh Lanta, och nu kan man åka moppe hela vägen ner till nationalparken utan att riskera att demolera stötdämparna. Och så ligger det en ny Seven Eleven uppe på vägen ovanför Klong Dao Beach. Men bortsett från det så kändes det inte som om man hade varit borta någon längre tid.

Det var samma människor som åt lunch i restaurangen och det var samma människor som satt runt poolen med sina (samma som sist…) barn. Detta gjorde ju att man smälte in direkt och kunde gå direkt på att bara ta det lugnt. Ingen miljöanpassning här inte, bortsett från att temperaturen visar liiite högre än hemma och att luftfuktigheten gått från 20% till 100% jämfört med hemma.

Planerna nu är att ta det lugnt i en vecka till ungefär, då vi tar en tripp på några dagar till Koh Jum, som är en ö belägen här utanför Koh Lanta någonstans. Dit åker vi med familjen Kohtala från Sundsvall. Sedan har vi lite planer på att åka ner till Koh Kradan eller Koh Muk ett par-tre dagar. Kan ju vara kul att se någonting nytt nu när man ända tagit sig hit. Killen som körde oss ner till D.R. Lanta berättade att Koh Kradan har lika fina stränder och vatten som Koh Rok som ni kan läsa om här. Och det vill man ju gärna uppleva igen.

, ,

3 Responses to Här igen…

 1. Lasse mars 10, 2010 at 15:40 #

  Härligt att höra ifrån er med – som vanligt – en massa fina bilder. Fröna verkar ha acklimatiserat sig snabbt vid polen – Max slänger sig ju i vattnet i gammal fin Oskar-stil!
  Bra att han har puffar på sig den här gången…
  Mossan hälsar o tackar för SMS.
  P o k och ha de´ gôtt!
  Fassan

  [Reply]

 2. Ester & Allan mars 10, 2010 at 19:13 #

  Skönt att höra att allt är väl med er,Bilderna säger ju allt fick ni ett bra boende nära poolen har ni hälsat på mina katter ännu dom saknar nog mig. Ha det nu underbart och tänk inte på oss som går här i vinterkylan i dag kom det några snöflingor trodde inte det var sant våren verkar så långt borta.

  kram Ester Allan

  [Reply]

 3. Johan mars 11, 2010 at 14:35 #

  Hej alla. En noll-gradig hälsning från Kortedala. I morgon snö och hockey på G. Snö på marken och hockey i Isdala. Vi kommer att sakna Martin. Främst på snö-röjningen. I morgon kväll blir det också kultur-afton med mat och kult-rulle i kärlekens tecken. Hotelliggaren har säkert hittat inspiration från bland annat hotell i Tailand. Hur som helst önskar vi att ni får en toppen-semester och att tiden går så där läskigt långsamt!
  Hej från alla oss på ÖSTER genom Johan.

  [Reply]

Kommentera