Sjukhusbesök och reseplanering

När vi kom hem från Koh Jum klagade Max på att han hade ont i örat. Martin och Max tog en tuk-tuk till farbror doktorn i Saladan som konstaterade att han hade en infektion i örat. När vi sa till Max att nu får du inte bada på några dagar för du har ont i örat så sa han genast att han bara skojade och att han inte hade ont i örat mer :) . I alla fall så fick han lite medicin och smärtstillande. Nu har han inte badat på några dar, men han har varit med oss vid stranden och sprungit lite vid strandkanten. Imorgon skall han få bada igen. Det är inte lätt för det enda han vill göra är att bada. Han älskar både havet och poolen.

Efter Koh Jum kände både jag och Martin att det var riktigt kul att komma iväg och se något annat. Vi är väldigt sugna på att ta oss ner till Koh Lipe. Vi hade tänkt det redan förra året men då blev det aldrig av. Det som gör att man drar sig lite är resan som antingen innebär 3 timmar med speedboat eller 5,5 timmar med expressbåten. Men nu vill vi i alla fall åka och det kommer troligen att bli med speedboat. Nu letar vi för fullt efter ett bra hotell. Det verkar vara ganska fullt men något skall vi nog kunna hitta.

Idag har varit ännu en slapp dag på Lanta… :) Vi började vi stranden, byggde lite strandslott, spelade lite strandtennis och hade det gott. Vid lunchtid tog vi en promenad ner till Lanta island resort, en resort vi bodde på förra året. Oskar ville gärna ha pizza till lunch idag och vi visste från förra året att pizzan där var helt ok. Annars äter barnen det mesta man serverar och de äter riktigt bra. Känns skönt att inte behöva oroa sig för det. Efter lunchen gick Oskar och jag till poolen. Martin och Max tog en liten promenad och hämtade upp tvätt. Dagen avslutades med middag i Saladan med familjerna från Sundsvall. Det blev även lite shopping. Det har knappt varit någon shopping alls i år. Utbudet är i stort sätt det samma som förra året.

Imorgon skall Martin och Oskar iväg på heldagsutflykt. En fisketur ut till Koh Haa. Oskar ser väldigt mycket fram emot det. För mig och Max blir det en soft dag på stranden.

,

7 Responses to Sjukhusbesök och reseplanering

 1. Sofia mars 21, 2010 at 15:56 #

  hej max oskar
  bajs prutt sofiaxxxxxxooooo

  Hej på er! Konstaterar att ni har det luuuugnt o sköööönt!! Häärligt! Vår när ni kommer hem….. Kan d bli bättre??
  Här är allt som vanligt, lugnt nu, inget flängande mer, man vet aldrig när det börjar hända saker…
  Nu får inget ske för magnus drar till Italien ikväll… i och för sig bara över en natt som tur är.
  Undra om man kan tröttna på strandlivet i Thailand?? Ser inte ut så när man kollar på era foton….. Looks really fancy.

  Kram CMS

  [Reply]

 2. Lasse mars 21, 2010 at 16:06 #

  Satckars lelle Max, men skönt att han får bada idag igen. Annars verkar det ju som ni har ett helt ok liv…
  Här: Mulet, kulet, illa vulet… (gammalt uttryck). Snön är nästan borta. Våren är på väg!!
  Pussar o kramar från Mossan o Fassan

  [Reply]

 3. Ester & Allan mars 21, 2010 at 18:47 #

  stämmer det att det var 39 grader i går läste det i tidningen gud så underbart älskar värmen hoppas vi får lite också snart i går var det jätte härligt ute i dag moln och blåst då får du och lille Max ha en jätte mysig dag imorgon när dom andra ska ut och fiska, här hemma är allt bra ha det bra och njut där nere.

  kram puss Mamma Pappa

  [Reply]

 4. Barbro mars 22, 2010 at 02:01 #

  Härligt att få se er och prata med er via skype fredag natt kl 02.30 svensk tid. Vilken överraskning!!! Vi var nattrötta och ni var morgontrötta.
  Hoppas att Max får bada snart igen. Bilden den första dagen när han hoppar i var helt underbar att se. Förra året var han ju lite mer försiktig.
  Simmar Oskar under vattnet som förra året eller har simskolan ändrat på det?
  Andra hälften av söndagen var det sol, vind och vår i luften. Snön har smält undan förvånansvärt fort.
  Jag tror att våren är i antågande.

  Ha det bäst och fånga dagarna.

  P o k
  Barbro (och Lasse hälsar förstås)

  [Reply]

 5. Er Jugge Simon mars 23, 2010 at 00:15 #

  Ååååååååk till Koh Lipe ni kommer inte bli besvikna!
  Glöm inte att ta en båt tur bland öarna när ni är där !

  Ha det så gott nu för snart hinner verkligheten ikapp ..muhahahahha

  [Reply]

  Martin Reply:

  Hej, jugge! Vi åker till Koh Lipe den 29:e och stannar 4 nätter. Ganska fullbokat där nu faktiskt… Ska bli riktigt nice! Sedan blir det några nätter på Koh Lanta och sedan är snart verkligheten ikapp.

  Mailar du mig om vad du ville att jag skulle köpa till dig.

  Puss på dig.

  [Reply]

 6. Katerina K. mars 26, 2010 at 19:40 #

  Gud vad jag skrattade när jag läste om det. Självklart är det synd om lilla Max men det var så roligt att läsa att han inte hade ont så fort det var snack om att inte bada. Ni verkar ha det underbart och vi har det nästan lika underbart här på Ewals (Hahahaha). Helen och Veronica hälsar. Kram på er.

  [Reply]

Kommentera