Halv mohikan och Koh Lipe

Idag var det Max tur att sätta sig i frisörstolen för en omgång med Jockes trimmer. Vi väntade vid poolen på att Jocke skulle dyka upp, och när han gjorde det så frågade Max ”Vem är det som är Jocke, vem är det som är Jocke…?” och sedan lommade han efter honom utan problem när det var dags. Pillan var lite nervös inför klippningen men det slutade kanon i dag med. Dock ville Max inte ha mohikan hela vägen som Oskar och Rasmus utan bara på toppen. 

Nu är boendet bokat och betalt på Koh Lipe. Vi ska på Bundhaya Resort mellan (kanske längre) 29 mars och 2 april, alltså fyra nätter. Vi kommer att bo här för 1800 bath/natt inklusive frukost.

,

3 Responses to Halv mohikan och Koh Lipe

 1. Adrian mars 24, 2010 at 01:15 #

  Hej Oskar!
  Hur har du det där borta i Thailand? Jag hoppas att du har det bra.
  Här hemma är snön nästan borta. Jag saknar dig väldigt mycket. Jag önskade att jag fick följa med. Du var fin i din nya frisyr tycker jag.
  Hej då
  Hälsa familjen.

  [Reply]

  Oskar Reply:

  Hej, Adrian!

  Hur är det där hemma? Är det kallt hemma? Hur går det med fotbollen?

  Jag badar och äter glass hela dagarna. Ibland äter jag lunch.

  Hälsa allihopa!

  Oskar

  [Reply]

 2. Barbro mars 24, 2010 at 04:36 #

  Den halva är precis lika snygg som den hela mohikanen.
  Puss o kram
  Farmor o farfar

  [Reply]

Kommentera