Sandolycka och Vuxenträff

Har precis kommit hem efter en mysig middag med familjen Kohtola. Efter middagen på Ling uan (en av våra favoriter) så avslutade vi med en liten mohito med tårna nedstoppade i den goa sanden. Nu ligger tre sömniga killar och sover här bredvid.

När Martin och Oskar var på sitt fiske/snorkling äventyr hade jag och Max en mysig men lite olycklig dag.  Vi började nere på stranden och Max satt och lekte med sina gubbar och bilar. Han gick verkligen upp i sin lek, som bara han kan göra J. Plötsligt kommer Ebba två år och slänger en spade sand rakt i Max ögon. Det var en hel del sand, han kunde inte öppna ena ögat. Efter mycket vatten, ögondroppar och gallskrik ifrån Max var han tagen men ändå vid gott mod. Han kurade ihop sig i min famn och satt så en bra stund. Efter lite glass var han helt återställd igen.  Efter lunch lekte han med sin likasinnade kompis Alvin. De delar bla intresset att leka med gubbar och att titta på film.

I tisdags hade vi en liten tjej-träff med några mammor dvs jag och Sundsvallsligan.  Vi började med After beach och efter middagen när män och barn gått hem och lagt sig var det meningen att vi skulle gå till en bar på stranden. Men då vår bar här på hotellet serverar väldigt goa drinkar blev vi kvar här hela kvällen. Igår kväll var det killarnas tur. De lyckades dock ta sig lite längre än till hotellbaren J.

Nu är det bara tre dagar kvar tills vi åker till Koh Lipe, det känns väldigt kul samtidigt som det känns lite tråkigt att lämna Koh Lanta. Även om dagarna för det mesta ser likadana ut blir det aldrig långtråkigt, när man väl kommit in i livet här vill man bara stanna. Det är så avslappnande!  Oskar badar mest hela tiden, men helst i poolen. Max gillar både havet och poolen och nu vill han helst inte ha några puffar på sig längre.

Dags även för mig att sova, natti natti.

, , , , ,

One Response to Sandolycka och Vuxenträff

  1. Lasse mars 26, 2010 at 20:18 #

    Trösta Max med att tjejerna blir bättre om några år. Kanske. Med lite tur.

    Kram till er alla

    [Reply]

Kommentera