En dag kvar…

Då har vi bara en dag kvar här i Thailand. Det känns ok nu är man så inställd på att komma hem. Jag hade nog kunnat tänka mig att stanna lite längre men man förstår på barnen att de börjar längta hem. Oskar sa att han längtar efter sin skola och sina kompisar och att spela Wii. Till Max har vi sagt att när vi kommer hem från Thailand så är det inte långt kvar tills han fyller år. Efter att vi sa det har det blivit mycket prat om hans födelsedag, han berättar vilka han skall bjuda och vad han önskar sig och vart han vill ha sitt kalas. Han tror nog att det är hans födelsedag direkt när vi kommer hem. Blir nog inte lätt när han inser att han måste vänta ca 3 veckor till tills det blir hans födelsedag :-) .

Även om det känns bra att komma hem så är det allt lite vemodigt, vi har det ju riktigt skönt. Det är också en del vi hade tänkt att göra men det har inte hunnits med. Det får bli en annan gång.

Igår innan vi lämnade Koh Lipe tog jag en sjösjuketablett om det eventuellt skulle bli svår sjögång. Nu gick ju resan med speedboat otroligt bra. Aldrig mer att jag åker färja så långt. När vi hade checkat in här på DR så började jag att känna mig konstig, började frysa var otroligt trött och kände mig allmänt snurrig i huvudet. Det kändes som om jag skulle bli sjuk men insåg sen att det måste varit en biverkning av tabletten jag tog. Det var lite obehagligt.

Idag har det varit poolen för hela slanten. Oskar är i poolen hela tiden, möjligtvis kommer han upp ibland och ber om en shake, men det är knappt att han vill följa med att äta lunch. Hans öra verkar vara helt läkt nu. Max som gärna vill bada utan puffar ”simmar” mellan mig och kanten och varje gång han klarar det säger han – Bra Maxen, duktigt Maxen! Martin tog sig en promenad idag och jag passade på att ta mig en massage på stranden, antagligen den sista för i år…

På måndag kommer vi att bli upphämtade av Mr Kom på hotellet vid 9.30. Han kommer att köra oss in till några varuhus i Krabi för lite shopping innan han släpper av oss på flygplatsen. Annars har det varit ganska dåligt med shopping i år, utbudet i Saladan är exakt det samma som förra året. Kanske kan vi hitta något kul i Krabi.

Nu ses vi snart, skall bli kul att träffa alla!

One Response to En dag kvar…

  1. Carina april 6, 2010 at 01:41 #

    Åhh vilka härliga bilder o så kul att läsa (även om jag inte hunnit läsa allt) va ni hittar på under semestern.

    Ska bli kul att träffa er igen vänner. Får väl vänta t ni inte e allt för bruna(;
    Pözz & Kröm!!

    [Reply]

Kommentera