Framme i Thailand igen…

Sådär, då var man framme. Det tar en liten stund för kroppen att acklimatisera sig efter är temperaturändring på ca 65 grader, men det känns kanon ändå så klart! Solen gassar, solstingen är nära, alla är trötta efter resan, utan jag konstigt nog som inte alls förstår varför de andra är så förbannat trötta… Jag kan bara konstatera att detta var den smidigaste Thailandsresan hittills… ;-)

Dagen har varit grym, Oskar har tack vare övertalning och en liten muta äntligen upptäckt att poolen inte är allt och att det är grymt kul att bada i havet, Max är en blivande svensk mästare i simning osv. Och det är inte fel att det ända matintaget de närmsta veckorna är thaimat.

 

 

 

 

, , , ,

5 Responses to Framme i Thailand igen…

 1. Barbro o Lasse december 8, 2012 at 21:33 #

  Gott att se att ni har det gott och att ni kommit fram till ert mål. 65 graders skillnad låter mycket. Inte har ni väl 50 grader. Feltryck?
  Pepparkakshusets delar är bakade och klara för ihopsättnng. Skickar fotobevis senare. Elliot sover och vi har tid att kika på era bilder. Det ser ut som om ni har det gott och det är er väl unnat.
  Puss o kram till er alla från Barbro o Lasse

  [Reply]

  Martin Reply:

  Det är ca 35 i skugga och vi uppskattar grovt värmen till 50 i solen… :-)

  [Reply]

 2. Niklas december 9, 2012 at 18:36 #

  Grymma bilder!
  Gött att höra att ni är installerade!
  Hälsa så gott.
  Löv

  [Reply]

 3. Erika december 10, 2012 at 10:23 #

  Oj vad härligt det ser ut!!

  Hoppas ni alla mår bra!

  Kramar från Kungsbacka

  [Reply]

 4. Budda december 10, 2012 at 21:34 #

  hej! Visste inte att ni hade kvar den här sidan. Förstår att ni har det kanon. Hälsa Ester att vi inte fått något meddelande från dom. Hälsa att dom skickar till Berras telefon.
  Kram på er alla så hörs vi!

  [Reply]

Kommentera