Christer 60 år

Så var det dags för själva huvudsyftet till att vi har åkt hit: att fira att Christer lämnar medelåldern och blir g****l. Vi utsatte inte Christer för någon förnedring eller liknande, utan tog det lugnt med honom. Fick i honom några färgglada paraplydrinkar, badade, köpte hattar, hade killsnack med honom hos Indianen på Koh Lanta och avrundade kvällen med lite käk på Southern Lanta med efterdrink på resortbaren och sedan läggdags.

Förutom detta är läget följande: Max har lyckats att skrapa upp foten vid poolen, ramlat ner från en (stillastående) flakbil och skrapat upp armbågen. Jennie och Jacob har har hunnit med två besök hos tant doktorn på Long Beach med Hannah som har åkt på halsfluss och Emelie som har hosta. Ester har värmeby på värmeby och klagar på att hon är vit som ett spöke efter hela 2 dagar i solen. Osv, osv…

Christer hälsar och tackar för alla gratulationer!

 

, , , , ,

3 Responses to Christer 60 år

 1. Cecilia december 11, 2012 at 20:43 #

  Ser härligt och bekant ut :) Inte utan att man längtar ännu mer…. Ser att ni bor i 104, den skulle tydligen vi få med…. På fre ska Tina,Anders och Rebecka åka till tillbaka till Bangkok, sen kommer dom till DR några dar senare. Ha det underbart!! Hoppas dom sätter upp det fula trädet (granen) med glitterljus och sjungande pynt på stranden som dom hade förra året :) Timos son och barnbarn bor på Southern Lanta

  [Reply]

  Martin Reply:

  Hej! Vi bor i 103:an, men vi är tre familjer så vi har ockuperat 102-104. Har inte sett någon som liknar Timo på Southern Lanta ännu, men vi letar vidare. ;-) Ser fram emot granen!

  [Reply]

 2. Budda december 12, 2012 at 17:50 #

  hej!

  Nu har vi varit och tittat på Linda o Petters fina bröllop. Leia var som en sagoprinsessa.
  Allt var jttefint, kan varmt rekommendera ett vinterbröllop!!!!

  Hoppas att ni njuter.
  Kram Budda O BK

  [Reply]

Kommentera