Sol och regn…

De senaste dagarna har det väl hänt ungefär så mycket som det brukar hända här, dvs sol, bad, någon öl, någon drink, frukost, lunch och middag. Det har varit lite mer regn än vi hoppats på, men det är ändå inte mycket och det känns helt ok med lite moln så här i början innan man vant sig riktigt vid värmen och solen, det är grymt här oavsett om det är sol, är molnigt eller regnar lite lätt. Och när man hör att det är 15 minus hemma så är det ju också en liten tröst… ;-) Nä, gött är det och RIKTIGT gött är att det är låångt kvar till hemgång.

Jag och Oskar lämnade de andra och åkte tuc-tuc till Saladan där vi käkade dillkokta Thailands-räkor och krabbsoppa på Pa-Pa. Riktigt gott med lite omväxling i matväg. Nudlar och ris i all ära, men det blir ganska mycket sådant, så det är inte fel att bryta av med något annat då och då innan man går på Thaimaten igen.

, , , ,

No comments yet.

Kommentera