Koh Mook

Koh Mook är en ö som vi har tänkt att besöka varje gång vi har varit här, men det har aldrig blivit av. Så nu… tänkte vi att vi skulle åka dit, man vet aldrig om man kommer tillbaka. Det gör man antagligen, men man vet aldrig… Så vi, jag, Pillan, Oskar och Max spontanbokade hotell och transfer dit en dag innan.

Vi valde Sivalai resort, vi hörde bra om det från några Boråsare på D.R Lanta och de hade rätt, det var riktigt grymt. Bokningen och allt gick dock lite för smidigt för att vara sant, vi bokade två nätter i en front beach bungalow och allt gick som smort. Men när vi kom hem på kvällen och kollade mobilen så hade vi massor med SMS som uppmanade oss att gå in på vår mail och titta och då visade det sig att bokningssajten där vi bokade inte var riktigt uppdaterad, så vi fick inte två nätter i vår beach front bunge utan bara en natt och en natt i en vanlig bunge. Och det gick ju riktigt fint, har man inte större bekymmer en så, så har man det gött. Och det var riktigt fina hyddor, har nog aldrig bott så bra faktiskt! Stora, fina bungalows med riktigt högt i tak och mycket utrymme.

Oskar fick köra golfbilen med bagaget och var kanonnöjd. Max tyckte att Koh Mook var hans favoritställe på jorden för att man kunde ta en munk till frukost. Sanden var riktigt fin och vit mjölsand som lät som om man gick i blötsnö när man gick på den. Så nära snö man kan komma just nu.

, , , , ,

2 Responses to Koh Mook

 1. Brossan december 22, 2012 at 18:15 #

  Låter kanon! Vi fick tag i en restresa igår kl 17 och idag sitter vi i Maspalomas på ett 4 stjärnigt hotell med all-inclusive. Första julen utomlands:-)
  Mangan å familjen

  [Reply]

  Martin Reply:

  Gött, Mangan å familjen! Hur är det med julstämningen? Här har vi en och annan plastgran och lite elektronisk julmusik, men julstämningen har ändå svårt att infinna sig! Hmm… Hälsa familjen!

  [Reply]

Kommentera