God Jul!

Julfirande för första gången i en annan världsdel, eller i ett annat land för den delen. Inte mycket julstämning men den för dagen kalla temperaturen (under 30 grader), det otroliga julbarrträdet på stranden, julmusik i strandbaren, lite regn och det faktum att den riktiga jultomten faktiskt kom till bungalow 104 med riktiga thailändska kvalitetsklappar gjorde att det infann sig lite julestämning i alla fall. Sedan fick vi också se en annan riktig jultomte på Skype också.

Stämningen sänktes även pga att Emelie hade möjlig lunginflammation. Jennie och Jacob fick åka med henne till Bangkok Hospital i Phuket för vidare undersökning. Eftersom detta inlägg skrivs några dagar sent så kan vi meddela att de kom tillbaka två nätter senare, med en klart piggare Emelie. Slutet gott, allting gott…

Och som om inte detta var nog drabbades Christer av en timmeslång febertopp och någon slags blemma baktill (därav kudden på bilden) efter paketöppningen.

, , , , ,

No comments yet.

Kommentera