Gott nytt år!

Gott nytt år från Koh Lanta och det häftigaste nyåret jag har firat, i alla fall visuellt, riktigt grymt! Lucky balloons som oftast lyfte men som också brann upp på stranden eller störtade ner brinnande i havet, fyrverkerier hela kvällen, ingen nyårsmusik, eldshow, drinkar, rödvin, Koreansk barbeque och ett försenat julklappsspel på stranden.

 

, , , , ,

2 Responses to Gott nytt år!

 1. Barbro januari 1, 2013 at 18:50 #

  Ser verkligen häftigt ut. Här såg vi knappt fyrverkeriet på etfermiddagen. Det blåste ca 12 sekundmeter och dessutom vräkte regnet ner. Vi såg lite med ut över stan vid tolvslaget.
  Välkomna hem
  Kram

  [Reply]

 2. Cecilia januari 7, 2013 at 18:10 #

  Ja visst var det en fantastiskt upplevelse. Förra nyåret var det bästa jag varit med om. Men inte Ebba som var rädd för alla smällare så hon och Timo fick vara inne i bungen hela kvällen medans vi andra hade det urmysigt på stranden.

  [Reply]

Kommentera