Besök från snöigare breddgrader

I går vid lunch blev vi plötsligt bländade av något eller någon eller några som tog sig fram på stranden. Först efter en stund när vi fått tillbaka förmågan att se igen, kunde vi se att det var ju farmor och farfar som anlänt. Oskar och Max blev jätteglada (även vi, tro inget annat) och vi förlängde lunchen med en timme och firade med Chang och Singha och extra efterrätt till Oskar och Max. Mycket trevligt.

Farmor hade dessvärre råkat trampa snett med ena foten på flygplanet och tar sig fram lätt haltande. I trappor går hon i sidled. Vi hoppas på snabbt läkekött. Bortsett från den lilla olyckan verkade det som om resan gått jättebra och de verkade gilla att lämna snö/regn bakom sig. Kul att ha dem här!

Bilder kommer inom kort, för med farmor och farfar kom det även en erättningsdator. Skall även lägga upp lite fler poolbilder på begäran av Sofia. Håll ut!

/Martin

, , , ,

4 Responses to Besök från snöigare breddgrader

  1. Helena Hötzl mars 13, 2009 at 10:20 #

    Fantastiskt att få följa er! Har inte kikat på ett tag men ser nu att Lasse och Barbro anlänt till er. Njut, njut och åter njut av denna resa. Vilket minne för livet!
    Hoppas få se er när ni kommer hem sen!
    Fantastiska bilder du tar Martin! Blir sugen på en ny kamera! Här började våren komma men nu i går kom vintern igen med snöslask! Inte vad man väntat sig nu……
    I morgon fyller Paulina 3 år…….
    Kram på er och hälsa alla!
    Helena och restan av familjen!

    [Reply]

    Martin Reply:

    Hallå, Helena!

    Vi får höras när vi kommer hem! Ha det gött!

    /Martin

    [Reply]

  2. Gunnar Almén mars 14, 2009 at 08:18 #

    Vilken skillnad!! På bruningar och vitingar. Farfar Lars såg trött ut. Kan han inte få ngt som piggar upp? Härliga bilder. Ha´de´/Gunnar

    [Reply]

    Martin Reply:

    Tjena, Gunnar!

    Han inte bara såg trött ut, han var trött. Han är piggare nu, men jag vet inte vad det är han har tagit för att bli det.

    Hälsa!

    /Martin

    [Reply]

Kommentera