Potträning

Max håller på för fullt med sin potträning och sköter sig för det mesta jättebra. Vi tyckte att det skulle vara ett bra tillfälle att få Max blöjfri nu när vi befinner oss på lite varmare breddgrader. Då kan man ju springa runt naken lite mer, och skulle det hända en olycka någonstans så är det ju inte hela världen.

Han har lite problem med hur han skall göra när han är i poolen och badar, men det löser han genom att kliva ur poolen (tack för det) och sätta sig vid sidan och himla med ögonen snett uppåt. Det är hans signal till oss att det händer grejer. Det och att det börjar putar ut lite där bak. Ibland kan man även höra ett litet stön. Som tur är har bajset en tendens att bli lite hårt här nere i Thailand (man skulle ju kunna tro att det lätt blir tvärtom, lite mjukare, men inte vårt bajs, det är hårt som granit). Så det är ju lätthanterligt och lättare att tvätta bort.

Så vart vill jag komma med detta? Ingen aning, något måste man ju skriva. Det händer ju inte så mycket här. Någon kanske är intresserad…?

Imorgon blir det antagligen ett litet avbrott från vardagen. Vi tänkte ta en dagstur till Koh Rok för att snorkla på några olika ställen runt ön. Vi har hört från flera att det ska vara helt grymt. Man kan se alla fiskar från Hitta Nemo, inklusive Nemo själv. Bara det. Det ska tydligen kännas som att hoppa ner i ett akvarium. Max får antagligen stanna hemma med farmor och farfar. Vi tror inte att han har så stort utbyte av det och så kan vi fokusera mer på Oskar.

Mer om det imorgon.

/Martin

, , , , , ,

One Response to Potträning

  1. Barbro o Lasse mars 24, 2009 at 07:07 #

    Skitsnack!

    [Reply]

Kommentera