Söndag…

Söndag = vilodag = beachen och poolen. Man måste ju bryta av vardagen med något. Dagen började utan problem med toalettbesök, insmörjning, frukost, mer toalettbesök, tandborstning och därefter rusning ner till stranden. Efter en liten stund blev himlen mörk och det började blåsa ganska mycket.

Luftmadrassen som jag precis guppat omkring i havet med plus lite annat blåste iväg på stranden. Detta såg Max som blev hysterisk. Jag tog upp Max för att gå tillbaka med honom och när vi kom till resortens bar, som stod och skakade av blåsten, försökte jag lugna honom med att det inte är farligt när det blåser lite grann. När Max såg baren skaka och grejer flyga omkring så blev tyvärr effekten den motsatta. Så jag lämnade över honom till Pillan som var på väg tillbaks till bungen och sprang ner till havet igen för att fortsätta vågsurfa med luftmadrassen.

När vi åt lunch lite senare så var Max inte hysterisk längre, men… han var mycket noga med att allt som stod på bordet: glas, tallrikar, bestick, vattenflaska mm, skulle hållas fast för att det inte skulle blåsa iväg. Han var väldigt bekymrad.

På grund av vädret så struntade vi i poolen och gick in till Saladan med mossan och fassan i stället. Vädret blev bättre, så det blev en skön eftermiddag med lite Singha, märkeskopieshopping och en död hund som låg vid sidan av vägen.  Vi avslutade dagen med lite barracudafilé på PaPa och tuc-tuc hem. Gonatt.

Martin

, , , , , , ,

One Response to Söndag…

  1. Jennie mars 18, 2009 at 20:04 #

    Hahaha.. lite beskymmrad ser han allt ut lille Maxen …
    Ser underbart ut för övrigt..

    [Reply]

Kommentera