Roskildeskurar

Dagen började med stekhet sol och bad i havet. Vid lunch så började det bli molnigt, så vi bestämde oss för att tidigarelägga Pillans återbesök hos läkaren med en dag.
Efter läkarbesöket (som gick bra) började det plötsligt ösregna. Roskilde -08 fast komprimerat till ca 2,5 timmar. Med andra ord ganska mycket regn.

Vi fick snällt ta skydd i en affär drygt en halvtimme innan vi lyckades komma över en taxi. Vi hade tänkt äta på ett ställe som heter ”Time for lime” längst ner på Klong Dao Beach en gång till innan vi drar vidare och vi tänkte att det skulle vara ett bra tillfälle nu. Så vi åkte dit. Taxin släppte av oss ca 150 meter från restaurangen och sedan var det bara att springa.
  
När vi sedan ätit klart väntade vi på att det skulle sluta regna eller i alla fall lugna ner sig och sedan bar det av över stranden. Efter en halv kilometer började det regna igen, dock inte lika mycket som innan, men tillräckligt för att ta Oskar på axlarna och springa. Pillan kom strax efter med Max i vagnen. Hemma i bungalowen blev det varma duschar och gonatt. Gonatt.   

/Martin

, , , , , ,

4 Responses to Roskildeskurar

 1. Barbro o Lasse mars 24, 2009 at 20:28 #

  Det kallar vi regn. Är det Martins finger som pekar på blåsfisken? Nu hoppas vi att det inte kommer att regna för mycket framöver.
  Niklas har varit här en liten stund och hälsat på. Nu ska vi snart sova. Det har inte blivit så mycket sovande de sista två dygnen. Kommer säkert att sova gott och vakna till första arbetsdagen imorgon med nya krafter.
  Kraaaam

  [Reply]

 2. Gröna avdelingen mars 26, 2009 at 11:04 #

  Tack för kortet, det har varit roligt att följa era upplevelser genom berättelser och bilder. Tänk att detkan regna även hos er.Njut av er semester så ses vi så snart.
  Barn o vuxna på gröna

  [Reply]

 3. Ester & Allan mars 27, 2009 at 08:20 #

  Pilla har du läst mitt sista mail. Angående det jag skrev Puss Mamsen.

  [Reply]

 4. Adrian mars 28, 2009 at 09:45 #

  Hej Oskar och resten av familjen
  Tack för vykortet som jag fick, jag blev jätteglad!
  Igår när jag vaknade var det en massa snö ute, men nu är den borta igen. Vilken fin aptröja du och Max hade, jag gillar att titta på era kort.

  Hej då från Adrian (mamma, pappa och Elin hälsar)

  [Reply]

Kommentera