Tre dagar kvar på Lanta

Igår lämnade Barbro och Lasse oss vid lunchtid. De skulle sova en natt på Kata beach, Phuket innan de skulle flyga hem till Sverige.

Sista tiden har gått väldigt fort och det känns som om tiden börjar rinna iväg för oss och planeringen för de sista två veckorna är i full gång.

Efter mycket funderande har vi bestämt oss för att på torsdag åka vidare söderut till en ö som heter Koh Ngai (även kallad Koh Hai). Vi har inte bokat något boende men då det börjar bli lågsäsong här nu så skall det nog inte vara något problem att hitta något på plats.

Vad vi har hört skall Koh Ngai vara väldigt fint och mycket bra för snorkling. Vet bara inte om jag vågar snorkla nu efter min öroninfektion. Aj, aj, aj vad ont det gjorde, jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Men nu har jag äntligen kommit ur min bubbla och även om jag kan känna av ett litet lock ibland så känns det mycket bättre. Skall på återbesök hos Farbror Doktorn på onsdag, får hoppas att allt ser bra ut så att jag kan återgå till att lapa sol, dricka paraplydrinkar och bada. Som jag enligt doktorn inte skulle göra. Men innan Martin hinner skvallra skall jag erkänna att jag har fuskat. Men bara lite.

Pillan

,

6 Responses to Tre dagar kvar på Lanta

  1. Ester & Allan mars 24, 2009 at 07:47 #

    Ser fortfarande helt underbart ut med alla era fina bilder, njut nu snart är ni hemma igen vi längtar, Pilla hoppas du är bättre och kan snorkla och dricka några drinkar. I dag när vi vaknade snöade det typiskt Mars väder. Martin ser väldigt brun ut, har han bara legat och solat i 6 veckor ha ha ha ha. Ha det så gott tills vi hörs igen.
    Kram Anette

    [Reply]

  2. Barbro o Lasse mars 24, 2009 at 07:51 #

    Usch vad tråkigt att lämna er. Vi kände för att stanna ett tag till.
    Gick ut och åt när vi anlände till Kata i förrgår. Vid bordet intill satt ett mycket trevligt par från Hönö. Vi hade en trevlig kväll tillsammans och kom (som vanligt) underfund med att vi hade gemensamma bekanta. Världen är liten.
    Badade på Kata Beach igår. Det var betydligt kallare än på Lanta. Inte en grad över 30 i vattnet. Kom lite regn på oss.
    Resan har gått bra men vi var lite försenade och landade inte förrän 04.15 på Landvetter och fick vänta jättelänge på bagaget. Åsa och Jan-Erik kom och hämtade oss.
    Fick en god frukost hemma hos dem. Har inte sovit så mycket det senaste dryga dygnet. Få se om det kan bli lite sömn nån timma eller två under dagen.
    Ha det härligt på er avslutningsresa och hoppas att Pillans öra ser bra ut när hon ska på återbesök.

    Kram till er alla fyra

    [Reply]

  3. Barbro o Lasse mars 24, 2009 at 07:57 #

    Glömde tala om att det hade snöat lite och det var 4 minus när vi klev av planet.
    Svårt att ställa om från 30-35 plus. Speciellt när man kommer hem i shorts, barfota med sandaler (Lasse). Själv hade jag linne, kofta, kjol, pantalonger och inte minst stödstrumpor.
    Barbro igen

    [Reply]

  4. Lekfarbror Isak mars 25, 2009 at 15:46 #

    Hej på er!
    Hoppas ni har det skönt på Koh Lanta. Jag sa ju till er att nu börjar regnet när ”lekfarbror” Isak åker.
    Välkomna ut till Gotland när ni har tillfälle så blir det riktig värme :)
    (Idag minus 2 grader och snöstorm!!!!!)
    Hälsningar Isak

    [Reply]

    Barbro o Lasse Reply:

    Hej lekfarbror Isak!
    Här i Göteborg har vi inte snöstorm men det var 4 minus och lite vitt på marken när vi landade på Landvetter i går morse. Fy vad mycket kläder man måste ha på sig.
    Kram till hela din familj från lekfarfar Lasse och hans fru Barbro

    [Reply]

  5. Jennie mars 26, 2009 at 09:09 #

    Vilka fina bilder… Har Max gjort sitt eget pannband med dessa vackra fjädrar.. hehe..

    [Reply]

Kommentera