Hej då…

Joho, då var det dags att lämna Thailand, att åka hem. När vi hade varit här i en månad så genomgick vi en kris p.g.a. det bara var en månad kvar och det kändes som om två månader var i minsta laget. Tre månader hade varit mer lagom men nu när tiden är ute, så känns det ganska ok. Dessutom har vi varit sju av åtta veckor på Koh Lanta och stranden här börjar kännas mer och mer öde. Det blir allt mindre turister och restaurangerna på stranden börjar stänga igen en efter en.

De sista dagarna har vi ätit på ett ställe som heter Old House i Saladan. Varför hittade vi inte det stället tidigare? Den billigaste och godaste Padh Thaien hittills. 50 baht, alltså ca 13 kr för världens godaste nudelrätt (har inte provat så många, men ändå). Jag, Pillan, Oskar och Max beställde in fem varmrätter, en öl, en flaska vatten och två mangoshaker för 510 baht. Det är knappt 140 kr översatt till svenska pengar. På många ställen här hade samma beställning gått på över 1000 baht. Kommer vi tillbaks nästa år så kommer vi att äta mycket här. Bästa kyckling med cashewnötter hittills enligt Pillan, den bästa Padh Thaien enligt mig och de bästa korvarna enligt Max. Goa hamburgare med.

Vi syns snart!

Martin

, , , , , ,

One Response to Hej då…

  1. Cecilia april 10, 2009 at 14:03 #

    Hej på er familjen! Ja vi fortsatte att gå til Old house sista kvällen med, verkligen superbra och god restaurang, dit kommer vi tillbaka. Har varit hemma några dar och det känns väl sådär… idag skiner solen iaf. Alvin fortsätter med sin göteborgska ha ha. Ha det gott så hoppas jag vi ses. Kram från Kohtalas

    [Reply]

Kommentera