Regnperiod redan?

Så där, då var vi tillbaka igen. Känns kanon. Två nätter på Kho Ngai var ganska lagom med två småbarn i packningen. Det var hur fint som helst och man fick lite ont i magen när man åkte därifrån, men det kändes som om man kunde den stranden efter två dagar. Vi åker säkert tillbaks någon gång, det känns som ett perfekt ställe att åka till utan barn för att bara ta det lugnt. Koh Lanta är optimalt med barn.

Varje söndag är det marknad uppe i Saladan. Den hade vi inte besökt innan, så vi tänkte att vi skulle passa på innan vi åker hem. Och… det var inget att ha. Det som var intressant var det att se kötthanteringen. Rått kött utslängt på wellpapp med flugor och skalbaggar och gassande sol. Inte utan att det börjar kurra i maggen.

På väg hem lyckades vi befinna oss vid fel plats och tillfälle för tredje gången när vi lyckades hamna mitt i ytterligare ett monsunregn, det tredje på raken. Kanske inget riktigt monsunregn, men det kom en hel del regn på oss. Vi fick ta skydd under ett tak och efter en halvtimma lyckades vi få tag på en taxi och kunde fly därifrån, genomplöta. Vi hoppas på mer tur med vädret i morgon då vi åker på en dagstur till Phi Phi Islands.

/Martin

, , , , , , ,

2 Responses to Regnperiod redan?

 1. Barbro o Lasse mars 29, 2009 at 18:44 #

  Bild 7 är helt fantastisk. Årets bild! De andra regnbilderna var också görbra. Som förälder får man säkert inte säga så men du är en i vårt tycke fantastisk fotograf. Kul att ni ska till Phi Phi även om det bara är över dagen. Och Max håller som vanligt i hatten och ser lite bekymnrad ut.
  Mirja, Medusa och Niklas har varit här och ätit våfflor i vårsolen (plus 8 grader i skuggan) på balkongen.
  PoK till er alla fyra från
  BoL

  [Reply]

 2. Ester & Allan mars 30, 2009 at 07:14 #

  Hoppas att ni slipper regnet sista veckan, så att ni verkligen kan njuta.I dag ska jag och Jennie åka och beställa en dop present till Linda och Petters lilla flicka det är en tavla som man skriver in när hon är född, klockslag, vikt, och längd. Ni är också med på presenten så att ni vet.Ha det så gott så länge syns om 1 vecka
  puss kram Mamma

  [Reply]

Kommentera